Tak pyszne, tak aksamitne!


Oceń artykuł Zobacz ranking
Przepisz powyższy kod i oceń artykuł »
Tak pyszne, tak aksamitne!
2021-06-15
Wyjątkowy smak i aromat, aksamitna konsystencja – kremy Terravita to nowy wymiar słodkich przyjemności! Są dostępne w dwóch smakach: czekoladowym i orzechowym. Co ważne, nie zawierają oleju palmowego. Są znakomitą propozycją dla młodszych i starszych smakoszy. Ich wielkim atutem jest wygoda i różnorodne możliwości zastosowania. Sprawdzają się świetnie w wielu okazjach, nie tylko podczas domowego śniadania. Warto je zabrać na nadchodzące wakacyjne wyjazdy - pod namiot, na działkę i wszędzie tam, gdzie szybko i łatwo chcemy przygotować czekoladowe smakołyki na każdą porę dnia.

Kremy czekoladowe to dla wielu osób niezwykle miłe wspomnienie ulubionego smaku z dzieciństwa. A słodką tajemnicą szerokiego grona smakoszy pozostaje wyjadanie ich prosto z kubeczka! Z takich przyjemności nie warto rezygnować, zwłaszcza gdy dziś możemy korzystać z wyśmienitych i pełnych aromatu kremów, stworzonych z wysokiej jakości składników - i bez oleju palmowego!

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Kafito.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Kremy Terravita - czekoladowy oraz orzechowy (na bazie orzechów laskowych) zapewniają niezwykłe doznania smakowe i rozpieszczają zmysły wspaniałym zapachem czekolady, wanilii, orzechów. Mają idealną, kremową konsystencję i bardzo dobrze się rozsmarowują. Można je stosować na mnóstwo sposobów - nie tylko w domu, ale też na letnich wyjazdach. Lekkie, poręczne opakowanie warto spakować do plecaka czy walizki, gdy szykujemy prowiant na wakacyjne wojaże. Najprostszy pomysł na pełne energii i dobrego smaku śniadanie? Czy to w domu, czy podczas wyjazdu, wystarczy posmarować kromkę chleba kremem Terravita, a dla jeszcze większej przyjemności można dodać na wierzch ulubione owoce - na przykład truskawki. Kremy Terravita to również idealny dodatek do naleśników, racuchów, placuszków, gofrów. Można ich używać także podczas przygotowywania ciast. Dzięki delikatnej konsystencji, łatwo wymieszać krem z masami śmietanowymi, mlecznymi i innymi, dzięki czemu wypiek zyska na smaku, aromacie i efektownym wyglądzie.

Nadesłał:

milkas

Wasze komentarze (0):


Przepisz kod:
Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl