Kafito Polski

Firma -K- Kopciński - catering, gastronomia, wesela, konsolacje

Wpis należy do
użytkownika:
pey
pey
przejmij wpis »
Firma -K- Kopciński - lider w dziedzinie gastronomii, cateringu i organizacji masowych imprez sportowo-integracyjnych.
WWW: http://catering.plock.pl

Opis firmy

FIRMA "K" KOPCIŃSKI działa w sektorze gastronomicznym 12-cie lat. Obsłużyliśmy setki imprez, tysiące ludzi zachowało w pamięci niepowtarzalną i wspaniałą atmosferę, jaką stworzyliśmy w czasie organizowanych przez naszą Firmę imprez.

Pracują u nas doskonali fachowcy i dlatego zleceniodawcy chętnie powierzają nam obsługę swoich gości. Czynią to tym chętniej, bo nasza oferta jest kompleksowa: od dekoracji sali po wykonanie i rozesłanie zaproszeń oraz przygotowanie oprawy muzycznej, oraz obsługę konferansjera, wodzireja lub w razie potrzeby tłumaczy.

Dysponujemy własnymi 4-ma salami bankietowymi: od sali balowej - dla ok. 350 osób do sali dla 20 osób w PŁOCKU ul. Kazimierza Wielkiego.

Zapewniamy też serwis fotograficzny i filmowy, a także na życzenie organizujemy konferencje prasowe.

Potrawy, które przygotowujemy są na najwyższym poziomie. Taką ocenę wystawili naszej firmie uczestnicy bankietu Piknik Europejski - Płock 18-19.05.2002 r., a przybyli ze Stanów Zjednoczonych, Niemiec, Serbii, Litwy, Francji i Mołdawii.

Nie bez znaczenia jest niska cena naszej oferty i ekstra niespodzianka, którą zawsze serwujemy naszym gościom. Nasz profesjonalizm potwierdzają referencje i podziękowania, które otrzymujemy od naszych zleceniodawców i ich gości.

Forum Gospodarcze Polska - Grecja (relacja prasowa w "Nowym Tygodniku Płockim" z dnia 18-09-2001 pt. "Forum w cieniu tragedii"), którego byliśmy współorganizatorem, dało nam doświadczenie, które zaowocowało organizacją następnego forum gospodarczego tym razem POLSKA-UKRAINA.

Wiele ciepłych słów i podziękowań nasza Firma otrzymała po zakończeniu organizowanego przez nas bankietu dla Urzędu Dozoru Technicznego oddział w Płocku z okazji oddania do użytku nowej siedziby przy ul. Kilińskiego 10c.

Organizacja Jubileuszu 175-lecia Politechniki Warszawskiej przez naszą firmę była miłym zaskoczeniem dla naukowców z całego kraju.

JUWENALIA PŁOCK 2002 oraz Inauguracja Roku Akademickiego 2003 w Płocku potwierdziły sprawność organizacyjną naszej Firmy przy organizacji imprez masowych. Były one potwierdzeniem doświadczeń wyniesionych z Dożynek Wojewódzkich - Gołotczyzna 2001, które zorganizowaliśmy przy ekstremalnych warunkach pogodowych.

Największym przeżyciem emocjonalnym i wyzwaniem organizacyjnym była wizyta Prezydenta RP w Politechnice z okazji inauguracji kampanii informacyjnej na rzecz referendum akcesyjnego do UE. Oczywiście jak zawsze w takich sytuacjach wypadliśmy super.

Doświadczenie, które zdobyliśmy przy organizacji tak ważnych i prestiżowych imprez wykorzystujemy przy obsłudze kolejnych imprez poszerzając je o nowe pomysły, czego przykładem są organizowane przez nas Pikniki.

Super jedzenie, miła atmosfera, odpowiednia do wieku uczestników oprawa muzyczna oraz pełne emocji i niezapomnianych wrażeń konkurencje i zmagania sportowe nagradzane pucharami i drobnymi upominkami pozostają na długo w pamięci uczestników.

Bywają imprezy, które z racji rozmachu, atmosfery, osobowości zleceniodawców i gości pozostają na zawsze w naszych najmilszych wspomnieniach. Do takich zaliczamy bankiet dla firmy "PEKLIMAR" Bogusława Strześniewskiego z Umienina z okazji przyznania certyfikatów jakości: ISO oraz HACCP.

Na uroczystość przybyło ponad 500 najznakomitszych gości z całej Polski poczynając od przedstawicieli rządu i dyplomacji, biznesmenów, dziennikarzy mediów ogólnopolskich.

Potwierdzeniem wspaniałej organizacji, doskonałego przygotowania tak uroczystej i prestiżowej imprezy były słowa Mistrza Ceremonii pani Agaty Młynarskiej: "bywałam na wielu imprezach, wiele z nich prowadziłam, ale na takiej jak ta dzisiejsza jeszcze nie byłam. Biorąc pod uwagę rozmach, elegancję, wystrój oraz przygotowane potrawy, myślę, że organizowała ją najlepsza firma cateringowa w Polsce". Takie opinie sprawiają przyjemność, ale także zobowiązują, dlatego staramy się jeszcze bardziej.

Firma nasza ma również duże doświadczenie w organizacji i obsłudze imprez dla młodzieży: studniówki, juwenalia, połowinki. Organizowaliśmy i obsługiwaliśmy studniówki w: LO. im. St. Małachowskiego, III LO. im. M. Dąbrowskiej, Zespół Szkół Zawodowych nr 7 oraz w Centrum Edukacji Grupa Orlen Zespół Szkół, Zespół Szkół Zawodowych nr 2, Zespół Szkół Budowlanych nr 1, Zespół Szkół Ekonomiczno-Kupieckich, Zespół Szkół Zawodowych nr 6, Płockie Towarzystwo Oświatowe.

Wszędzie tam gdzie są Państwa goście i zależy Wam na ich dobrym samopoczuciu obecność firmy "K" KOPCIŃSKI jest wskazana a nawet niezbędna. Dlatego prosimy o zgłoszenie, jeśli macie Państwo zamiar zorganizowania imprezy oficjalnej typu: BANKIETY, KONFERENCJE i TARGI, IMPREZY PROMOCYJNE i JUBILEUSZOWE, DOŻYNKI, imprezy okolicznościowej masowej typu: MAJÓWKA, PIERWSZY DZIEŃ LATA, ANDRZEJKI, SYLWESTER a z imprez rodzinnych: WESELA, CHRZCINY, KOMUNIE, IMIENINY.

O wysokim poziomie naszych usług mogą zaświadczyć firmy z którymi współpracujemy na stałe: CENTRUM EDUKACJI Grupa Orlen, NAFTOREMONT, PSS "ZGODA", POLO MARKET, POCZTA POLSKA, PEKLIMAR, POLITECHNIKA WARSZAWSKA, PERN "Przyjaźń".

Przygotowujemy też posiłki dla kadry naukowo-dydaktycznej i studentów POLITECHNIKI WARSZAWSKIEJ w gmachu Rektoratu przy ul. Łukasiewicza i w Domu Studenta przy ul. Dobrzyńskiej. Obsługujemy także Punkt Konsultacyjny Uniwersytetu Warszawskiego w Płocku.

Wszak nie samymi bankietami człowiek żyje i nie każdy ma możliwość przyjść do naszych lokali aby skosztować serwowanych przez nas smakołyków. Pomyśleliśmy i o tym, wystarczy zatelefonować, a przywieziemy posiłek pod wskazany adres szybko i bezpłatnie.

Nasze obiady są domowej jakości, a PIZZA najlepsza w mieście.

Kto raz spróbował naszych wyrobów wie, co to znaczy - rozkosz podniebienia.

Przez 12 godzin na dobę w godzinach od 10-tej do 22-tej - 7 dni w tygodniu czekamy na Państwa telefony, zamówienia i uwagi.

Kategorie powiązane z wpisem

Ostatnio dodane
Wpisy katalogowe Podkategorie