Kafito Polski

użytkownika:
zypolek
przejmij wpis »
Sofista realizuje usługi z zakresu szeroko rozumianego copywritingu. Piszemy artykuły sponsorowane, tworzymy slogany, przygotowujemy informacje prasowe, treści mailingow, propozycje nazw dla firm oraz wiele innych.
WWW: http://www.sofista.pl

Opis firmy

Jesteśmy do państwa dyspozycji. Każde zobowiązanie wobec klienta jest dla nas nowym wyzwaniem, a obsługa zostaje dostosowana do indywidualnych jego potrzeb. Możecie być Państwo pewni, że z pełnym zaangażowaniem zajmiemy się Państwa zleceniem i doprowadzimy do jego sfinalizowania. Obowiązują nas najwyższe standardy obsługi klienta, co daje się odczuć w kontaktach interpersonalnych pomiędzy firmą, a klientami.
Zaufanie klientów jest dla nas bardzo ważne, dlatego też z całego serca chcemy na nie zapracować swoją pracowitością i uczciwością Możecie Państwo powierzyć nam zadania i spać spokojnie- na pewno zostaną one w satysfakcjonujący sposób zrealizowane. Wychodzimy naprzeciw swym klientom, staramy się poprzez niniejszą stronę internetową przedstawić zarówno firmę, jak i jej pracowników.

Kategorie powiązane z wpisem

Ostatnio dodane