Wpis należy do
przejmij wpis »
użytkownika: techmasz |
Lina do oblewania czekoladą składa się z dwóch niezależnie pracujących części
-Głowica zwana dalej oblewarką przeznaczona jest do oblewania płynną czekoladą lub
polewą czekoladową wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych .
Adres:TechmaszKolejowa1/3, 60-715 Poznań tel.: +48 517 507158 Opis firmy
Lina do oblewania czekoladą składa się z dwóch niezależnie pracujących części
-Głowica zwana dalej oblewarką przeznaczona jest do oblewania płynną czekoladą lub polewą czekoladową wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych .Oblewarka w wykonaniu standardowym umożliwia wykonanie następujących czynności technologicznych :oblewanie, podlewanie,oblewanie z nadmuchem,zdmuchiwanie nadmiaru polewy. -Tunel schładzający przeznaczony jest do schładzania wyrobów cukierniczych w ruchu ciągłym oblanych czekoladą lub polewą czekoladową.Czynnikiem schładzającym jest schłodzone powietrze,które krąży w obiegu zamkniętym w specjalnych kanałach 2.Oblewarka została wykonana ze stali nierdzewnej o nr.OH18N 9AISI305-przeznaczonej do budowy maszyn i urządzen dla przemysłu spożywczego do bezpośredniego kontaktu z żywnością Kategorie powiązane z wpisem |
fol-pack.com.pl - producent opakowań foliowych | |
Auto-solutions.pl bagażniki dachowe i oświetlenie | |
Łóżka rehabilitacyjne Katowice woj. śląskie śląsk |