Kafito Polski

Linia do Oblewania

Wpis należy do
użytkownika:
techmasz
avatar
przejmij wpis »
Lina do oblewania czekoladą składa się z dwóch niezależnie pracujących części -Głowica zwana dalej oblewarką przeznaczona jest do oblewania płynną czekoladą lub polewą czekoladową wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych .

Adres:

Techmasz
Kolejowa1/3, 60-715 Poznań
tel.: +48 517 507158

Opis firmy

Lina do oblewania czekoladą składa się z dwóch niezależnie pracujących części
-Głowica zwana dalej oblewarką przeznaczona jest do oblewania płynną czekoladą lub
polewą czekoladową wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych .Oblewarka w wykonaniu
standardowym umożliwia wykonanie następujących czynności technologicznych :oblewanie,
podlewanie,oblewanie z nadmuchem,zdmuchiwanie nadmiaru polewy.
-Tunel schładzający przeznaczony jest do schładzania wyrobów cukierniczych w ruchu ciągłym
oblanych czekoladą lub polewą czekoladową.Czynnikiem schładzającym jest schłodzone
powietrze,które krąży w obiegu zamkniętym w specjalnych kanałach
2.Oblewarka została wykonana ze stali nierdzewnej o nr.OH18N 9AISI305-przeznaczonej do
budowy maszyn i urządzen dla przemysłu spożywczego do bezpośredniego kontaktu z żywnością

Kategorie powiązane z wpisem

Ostatnio dodane
Wpisy katalogowe Podkategorie