Kafito Polski

Jak wyprodukować dobrą polewe czekoladową

Wpis należy do
użytkownika:
techmasz
avatar
przejmij wpis »
Zakład Cukierniczy powinien sam decydować o jakości i posmaku swoich wyrobów.Produkty typu:kremy,nadzienia,polewy i masy cukiernicze,można wyprodukować na jednym metrze kwadratowym powierzchni produkcyjnej.Mit o trudnej produkcji w/w produktów z łatwością nasza firma jest w stanie podważyć.

Adres:

Techmasz
Kolejowa1/3, 60-715 Poznań
tel.: 517 507158

Opis firmy

Zakład Cukierniczy powinien sam decydować o jakości i posmaku
swoich wyrobów.Produkty typu:kremy,nadzienia,polewy i masy cukiernicze,można wyprodukować na jednym metrze kwadratowym powierzchni produkcyjnej.Mit o trudnej produkcji w/w produktów z łatwością nasza firma jest w stanie podważyć.Mlyn kulowy jest to urzadzenie do produkcji kremow ,polew, mas-czekoladopodobnych , nadzien , past w calej gamie smakowej i w palecie kolorów o rozdrobnieniu 15-20 mikronow.Mlyn przerabia wszelkiego typu odpady waflowe w ilosci 20% na namiar co nie ma wplywu na jakosc produkowanej masy.Odpowiednio dopasowana dennica i dolny spust masy daje mozliwosc mycia woda i łatwe przechodzenia z bialej masy na ciemna , mleczna lub kolorową.Urządzenie wyposażone jest w panel
sterujący i zasobniki automatycznego podawania emulgulacji.Praktycznie cały proces konszowania odbywa się automatycznie bez udziału człowieka.
W cenie młyna zawarta jest technologia pod życzenie klienta.Nasz zesół jest w stanie dobrać technologie pod dany produkt cukierniczy:wafle, markizy,rurki waflowe,
praliny , rogale itp.Dobieramy konsystencje i lepkość oraz rozdrobnienie i kolor na potrzeby zakładu cukierniczego,każdego klienta traktujemy indywidualnie.
Przez czas trwania gwarancji zapewniamy doradzctwo technologiczne.

Kategorie powiązane z wpisem

Ostatnio dodane
Wpisy katalogowe Podkategorie