Wpis należy do
przejmij wpis »
użytkownika: sylwu |
Zakłady Mięsne w Żywcu są jednymi z najnowocześniejszych przedsiębiorstw w swojej branży na południu Polski. Ponad 100 rodzajów wędlin, wędzonek oraz wyrobów podrobowych o niepowtarzalnym smaku.
WWW:
http://www.dobija.pl/
Adres:Zakłady Mięsne w Żywcu Wojciech DobijaŚwiętokrzyska 54, 34-400 Nowy Targ tel.: 033 860 40 00 Opis firmy
Zakłady Mięsne w Żywcu są firmą rodzinną z wielopokoleniową tradycją masarską. Józef Dobija w latach trzydziestych prowadził mały, własny zakład przetwórstwa mięsnego, jego syn Józef junior kontynuował pasję ojca. W ich ślady poszedł również Wojciech Dobija, który początkowo pracował i rozwijał Zakłady Mięsne w Żywcu jako dyrektor, a w 1989 roku stał się ich właścicielem.
Rodzinne tradycje, wiedza i doświadczenie w produkcji wysokiej jakości wędlin przekazywane z pokolenia na pokolenie są w zakładzie pielęgnowane i kultywowane od lat. Wyraża się to m.in. w starannym doborze surowca, który pochodzi od najlepszych hodowców, a naturalne przyprawy są tak komponowane, aby produkty miały niepowtarzalny smak i aromat sięgający do najlepszych tradycji wędliniarstwa polskiego. Kategorie powiązane z wpisem |
https://bagazniki-rowerowe.com.pl/ | |
Hurtownia Kwiatów Mydlanych STRIKTfor - Rózę mydalne, pudełka, flowerbox, bukiety mydlane, kwiat | |
Awake for Kids |